Суспільство

Ароматне повидло "Дюшеска": рецепт, який ідеально підходить для випічки

близько 13 годин тому Події Києва
Ароматне повидло "Дюшеска": рецепт, який ідеально підходить для випічки
Домашнє повидло завдяки додаванню цукерок "Дюшес" отримує характерний карамельно-грушевий присмак, який не повторить жоден магазинний продукт. Це ідеальна начинка для пирогів, рогаликів, млинців, печива або як самостійний десерт до чаю. Рецептом приготування ділиться РБК-Україна з посиланням на допис в Консервація та Кулінарія. Рецепт дуже простий, але результат - неймовірний. Головний секрет у поєднанні солодких яблук із ніжними карамельними цукерками, що після проварювання дають надзвичайно глянцеву консистенцію та глибокий смак. Інгредієнти: 3 кг очищених яблук 1 кг цукру 300 г цукерок "Дюшес" Покроковий  рецепт приготування: Очищені яблука змішайте з цукром та залиште на ніч, щоб вони пустили сік. Наступного дня поставте масу на вогонь, всипте цукерки та варіть, постійно помішуючи. Доведіть до кипіння й після закипання готуйте повидло рівно 1 годину. За цей час цукерки повністю розчиняться, а яблука уваряться до густої, тягучої консистенції. Готове повидло можна одразу використовувати як начинку або розлити гарячим у стерилізовані банки, воно чудово зберігається всю зиму. Вас може зацікавити: Як приготувати м’ятне варення, що рятує від застуди Цей джем з лимонів та апельсинів затьмарить магазинний Проста шоколадна паста, яку готують тисячі українців