Суспільство

Рецепт домашнього кокосового пляцка: смак, що повертає у дитинство

4 днi тому Події Києва
Рецепт домашнього кокосового пляцка: смак, що повертає у дитинство
Кокосовий пляцок за галицьким рецептом - це смак домашнього затишку та традиційної випічки. Ніжний бісквіт, крем і щедра порція кокосової стружки створюють ідеальний гармонійний десерт. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на YouTube-канал відомої кулінарки та фудблогерки Лілії Цвіт. Рецепт кокосового пляцка Для шоколадного коржа, необхідно: яйця - 4 шт. цукор - 150 г сметана - 100 г какао - 2 ст.л борошно - 200 г розпушувач - 1 ч.л вершкове масло - 100 г Інгредієнти для сирно-кокосової начинки: кисломолочний сир - 600 г цукор - 150 г кокосова стружка - 150 г яйця - 3 шт. ванільний цукор - 1 шт. шоколад - 100 г олія - 20 г Спосіб приготування В мисці з'єднуємо яйця з цукром та збиваємо міксером. Далі додаємо сметану, розтоплене масло, борошно, розпушувач, какао і замішуємо тісто на низьких обертах міксера. Тісто викладіть у форму, застелену пергаментом. Випікайте при 180 градусах 30 хв. Приготування кокосового пляцка (фото: кадр з відео) Далі з'єднуємо сир, яйця, цукор, ванільний цукор збиваємо блендером. В кінці додайте кокосову стружку і перемішайте. Дістаньте тісто з духовки і викладіть на нього кокосову масу і рівномірно розподіліть. Випікайте ще 30 хв. Холодний пляцок змажте розтопленим шоколадом і зверху посипте кокосовою стружкою. Рецепт кокосового пляцка (фото: кадр з відео) Вас може зацікавити: Гарбузові булочки з начинкою, які виходять дуже ароматні та пухкі Соковитий м'ясний рулет, який завжди вдається Рецепт гарбузового чізкейка, який здивує своїм смаком