Суспільство

Солодка несподіванка: рецепт булочок з цукерками всередині

1 день тому Події Києва
Солодка несподіванка: рецепт булочок з цукерками всередині
Булочки з розплавленими цукерками всередині тануть у роті й ідеально підійдуть до ранкової кави або чаю. Легко готуються, а ефект "вау" гарантований. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Instagram-сторінку фудблогерки Вікторії Панасюк. Булочки з цукерками всередині: простий рецепт Для опари потрібно: молоко - 200 мл  сухі дріжджі - 12 г  цукор - 40 г.  борошно - 40 г яйця - 2 шт. ванільний цукор - 10 г  сіль - 0,5 ч.л  вершкове масло - 40 г  рослинна олія - 40 мл  борошно - 550 г  Для штрейзеля: холодне масло - 30 г  цукор - 50 г  борошно - 50 г  Штрейзель - це крихта з тіста, яка використовується як солодка посипка для випічки. Також ще потрібно мʼякі іриски для начинки та 1 яйце і 2 ст.л молока для змащування. Спосіб приготування Для опари тепло молоко з'єднуємо з дріжджами, цукром та борошном, все перемішуємо і залишаємо в теплі на 20 хв. Яйця збиваємо з цукром, ванільним цукром, сіллю, поєднуємо з опарою, частинами додаємо просіяне борошно та розтоплене масло з олією. Ретельно вимішуємо тісто, перекладаємо в посудину, змащену олією і залишаємо в теплі на 1 год. Коли тісто збільшиться в обʼємі вдвічі, розділіть на маленькі кульки вагою 40 г, злегка розтягуємо кульки руками та заліплюємо начинку. Приготування булочок з цукерками (фото: кадр з відео) Сформовані пиріжечки залишіть піднятись на 20 хв, після чого змащуємо яйцем з молоком та присипаємо штрейзельною крихтою. Випікайте при 180 градусах 20 хв. Рецепт м'яких булочок з цукерками (фото: кадр з відео) Вас може зацікавити: Ароматне лимонне печиво, яке тане у роті Ніжний десерт з кавою, який готується всього 15 хв Універсальний соус, який чудово підходить до салатів та мʼяса