Суспільство

Яблучний зефір без цукру: смачний і корисний десерт з трьох інгредієнтів

близько 15 годин тому Події Києва
Яблучний зефір без цукру: смачний і корисний десерт з трьох інгредієнтів
Домашній яблучний зефір - це легкий, натуральний десерт без доданого цукру, консервантів і барвників, який можна приготувати без спеціального обладнання. Потрібні лише яблука, желатин і мед. Рецептом приготування корисного смаколику ділиться РБК-Україна з посиланням на допис в Telegram Консервація та Кулінарія. Інгредієнти яблука - 1 кг желатин - 15 г мед - 2 ст. л. за бажанням: ванілін, кориця Як приготувати Очистіть їх від шкірки й серцевини, наріжте шматочками та запечіть до м’якості. Дайте повністю охолонути. Розчиніть його, дотримуючись інструкції на упаковці. Змішайте яблучне пюре, желатин і мед. Збийте міксером або блендером до світлої повітряної маси, яка збільшиться в об’ємі. За бажанням додайте корицю чи ванілін,  вони підсилять смак.Перелийте масу у форми та поставте в морозильну камеру на 3–4 години. Чому це корисніше за магазинний зефір без цукру, барвників і крохмалю містить клітковину та пектин з яблук природні антиоксиданти підтримують травлення мед замінює рафінований цукор і додає корисні ферменти Готовий зефір можна зберігати в морозилці або холодильнику. Подавати охолодженим, як легкий десерт або корисний перекус до чаю. Вас може зацікавити: Проста шоколадна паста, яку готують тисячі українців Як ідеально запекти гарбуз у духовці Трендове яблучне печиво з сиром