Суспільство
Найсмачніші гриби, смак яких ви ніколи не забудете: готуються дуже легко
близько 2 годин тому
•
Події Києва
Рецепт запечених печериць з беконом - це швидка страва для обіду або вечері. Вона поєднує ніжний смак грибів із хрусткою скоринкою бекону та мінімумом інгредієнтів.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на YouTube-канал українського кухаря Івана Янюка.
Рецепт запечених грибів з беконом
Список необхідних інгредієнтів:
печериці - 7 шт.
синя цибуля - 1 шт.
морква - 150 г
цибуля - 1 шт.
часник - 3 зубчики
вершкове масло - 25 г
сир Моцарела - 100 г
петрушка - 10 г
крем сир - 180 г
бекон - 20 слайсів
сіль та перець - до смаку
Спосіб приготування
Спочатку потрібно видалити ніжки з грибів та нарізати їх кубиком. Цибулю та моркву дрібно наріжте.
На розігрітій сковорідці з олією обсмажте цибулю та моркву до золотистого кольору. Додайте вершкове масло та гриби. Сир натріть на тертці, а петрушку дрібно наріжте разом зі стеблами.
В мисці з'єднайте петрушку, нарізаний часник, обсмажені овочі, крем-сир та спеції. Ретельно перемішайте та начиніть нею печериці. Далі кожен гриби обмотайте беконом.
Приготування печериць з беконом (фото: кадр з відео)
Викладіть гриби на деко, попередньо застелене пергаментом. Випікайте при 180 градусах на 20 хв. Далі зверху присипте сиром та ще випікайте 5 хв.
Рецепт печериць з беконом (фото: кадр з відео)
Вас може зацікавити:
Домашня маринована скумбрія, яка смачніша за будь-яку магазинну
Найкращий рецепт намазки з сала до борщу, який готується всього 10 хв
Варіант смачної вечері з м'ясом за 30 хвилин в духовці