Суспільство

Найсмачніші гриби, смак яких ви ніколи не забудете: готуються дуже легко

близько 2 годин тому Події Києва
Найсмачніші гриби, смак яких ви ніколи не забудете: готуються дуже легко
Рецепт запечених печериць з беконом - це швидка страва для обіду або вечері. Вона поєднує ніжний смак грибів із хрусткою скоринкою бекону та мінімумом інгредієнтів. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на YouTube-канал українського кухаря Івана Янюка. Рецепт запечених грибів з беконом Список необхідних інгредієнтів: печериці - 7 шт. синя цибуля - 1 шт. морква - 150 г цибуля - 1 шт. часник - 3 зубчики вершкове масло - 25 г сир Моцарела - 100 г петрушка - 10 г крем сир - 180 г бекон - 20 слайсів сіль та перець - до смаку Спосіб приготування Спочатку потрібно видалити ніжки з грибів та нарізати їх кубиком. Цибулю та моркву дрібно наріжте. На розігрітій сковорідці з олією обсмажте цибулю та моркву до золотистого кольору. Додайте вершкове масло та гриби. Сир натріть на тертці, а петрушку дрібно наріжте разом зі стеблами. В мисці з'єднайте петрушку, нарізаний часник, обсмажені овочі, крем-сир та спеції. Ретельно перемішайте та начиніть нею печериці. Далі кожен гриби обмотайте беконом. Приготування печериць з беконом (фото: кадр з відео) Викладіть гриби на деко, попередньо застелене пергаментом. Випікайте при 180 градусах на 20 хв. Далі зверху присипте сиром та ще випікайте 5 хв. Рецепт печериць з беконом (фото: кадр з відео) Вас може зацікавити: Домашня маринована скумбрія, яка смачніша за будь-яку магазинну Найкращий рецепт намазки з сала до борщу, який готується всього 10 хв Варіант смачної вечері з м'ясом за 30 хвилин в духовці